Győzelemmel kezdek a Cápák - legyőzte az NBA Academy Indiát a kosárcsapat

Elkezdődött Nyíregyházán a EYBL nemzetközi kosárlabda torna. U20-as csapatok vesznek részt, és nyolc országból érkeztek együttesek. A Blue Sharks első meccsén legyőzte az NBA Akadémia India csapatát. 

Rangos utánpótlás kosárlabdatornát rendeznek a héten Nyíregyházán. Több európai országból érkeztek együttesek. Jött gárda Svédországból, Franciaországból, Szlovákiából, Romániából, Csehországból és Olaszországból is. A házigazda Nyíregyháza Blue Sharks szeretne jól szerepelni hazai környezetben, és az első találkozóján az NBA Academy India volt a mieink ellenfele. Nos a nyíregyháziak alaposan meglepték az esélyesebbnek tartott csapatot, és végül 84-80-ra győztek. A mieinknél az U18-as és a felnőtt gárda fiataljai alkotnak egy csapatot.

Egy éve már indult az EYBL sorozatban a Nyíregyháza Blue Sharks, és akkor a döntőbe jutott. Sajnos a finálé Észtországban épp akkor volt amikor idehaza a bajnoki rájátszás, így nem utazhattak el a mieink.  Pénteken reggeltől újabb mérkőzéseket rendeztek a Continental Arénában, és vasárnapig folyamatosan pattog a labda a sportcsarnokban. A nézők számára a belépés ingyenes.