Győzelem bajnokesélyeshez méltón
Magabiztosan nyert az Aqua SE Miskolcon és Békéscsabán.

Előbb Miskolcon, majd Békéscsabán vett részt a vízilabda bajnokság fordulóiban az Aqua SE. A nyíregyháziak magabiztosan győzték le ellenfeleiket. 

Gyerek III. korosztály (2002-2003) ÉKT Liga február 28., Miskolc

Eredmények:
AQUA SE–Zempléni VK 12–5

AQUA SE–Gyöngyösi Aligátorok VC 24–6

A két mérkőzésen a vártnál könnyebben aratott fölényes győzelmet a nyíregyházi klub. A csapat minden része jól működött, mind támadásban, mind védekezésben változatos, gyors, pontos játékot mutattak. Kiemelkedett Cserpák Zalán teljesítménye, aki 15 gólt lőtt a két mérkőzésen. 

Vidékbajnokság serdülő korosztály 2015. március 7., Békéscsaba

Eredmények:
AQUA SE–Gyöngyösi Aligátorok VC 26–3 (5–1, 9–0, 5–0, 7–2)
Góllövők: Spák Csaba 6, Pethe István 5, Spák Csanád 4, Biri Balázs 3, Horváth Demeter 3, Leszkoven Gergő 2, Tamás Máté, Bodzás Áron, Gyöngyösi Boldizsár

AQUA SE–Octopus BVE 19–5 (5–1, 4–2, 6–1, 4–1)
Góllövők: Pethe István 6, Spák Csaba 5, Leszkoven Gergő 3, Horváth Demeter 3, Bodzás Áron 2

Remekül, igazi bajnokesélyeshez méltóan játszott serdülőcsapatunk. Jól működött a lefordulásos taktika, a hátul remeklő Horváth Demeter rengeteg labdát szerzett, támadásban pedig a Spák Csaba–Pethe István páros szinte tarthatatlan volt. A nagy különbségek miatt nehéz volt végig koncentráltan játszani, de néhány perc tompább játék kivételével sikerült végig ellenfelére erőltetni akaratát az Aqua SE-nek. A bajnoki cím sorsa – bár még 5 mérkőzés hátravan – csak a Zemplén és a Kántor Gábor irányította AQUA között dőlhet el. Folytatás április 12-én Sátoraljaújhelyen.

D. L.