Győzelem a harmadik edzőmeccsen

Harmadik edzőmeccsén lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus a téli felkészülés során, ezúttal a Sényő-Carnifex volt az ellenfél. A Szpariban Kiss Ákos személyében volt egy próbajátékos. 

A 10. percben megszerezte a vezetést a Nyíregyháza, egy balról érkező beadás után Novák csúsztatott a kapuba, 1-0. Támadásban maradt a Szpari, és gyorsan megduplázhatta volna előnyét, de vagy Gyagyi hárított, vagy a kapufa mentette meg a Sényőt Pantovic és Novák lövéseinél. Adamcsek is a lécet találta el a 25. percben, így nem változott az állás. Oláh lőtt egy szép csel után, ezt is kiütötte a kapus. A 31. percben aztán góllá érett a fölény, Adamcsek lépett ki, és a kapuba lőtt, 2-0. Két perccel később Novák szerezte a harmadik találatot, higgadtan emelte át Gagyi fölött a labdát, 3-0. A 38. percben Oláh vette át tisztán középen a labdát, és a kapu jobb oldalába lőtt, 4-0. Az első félidő nem hozott több gólt. 

Fordulás után Major értékesített higgadtan egy ziccert, tovább növelve az előnyt, 5-0. Egy perccel később ismét Adamcsek volt eredményes, a jobb sarokba lőtt, 6-0. A 70. percben Pataki lövését hárította bravúrral Szondi, majd Myke előtt adódott lehetőség, de kimaradt. 

Nyíregyháza Spartacus – Sényő  6-0 (4-0)

Nyíregyháza: Hrabina – Kiss, Gengeliczki, Jánvári, Nagy B., Major, Sigér, Pantovic, Oláh, Adamcsek, Novák 
Nyíregyháza a 60. perctől: Fejér – Farkas, Szokol, Baki, Deutsch, Csősz, Pataki, Pekár, Szerető, Gresó, Myke
vezetőedző: Visinka Ede

Sényő: Gagyi (Szondi), Fenyőfalvi, Klepács, Farkas, Orosz, Sztankó, Schmidt(Lizák), Márton, Vámos (Erdei), Kovács Á.(Nagy Z.), Kapacina K. (Toldi)
edző: Fiumei Viktor, Imrő László