Gyógyászat az Arénában
Népszerű a Bujtosi Egészségcentrum. A gyógyászati központ néhány hete működik a Continental Arénában, és egyre több beteg veszi igénybe a szolgáltatásokat. A centrum nem csak sportolóknak készült.

 Masszázs a Bujtosi Egészségcentrumban. Az egyik legnépszerűbb szolgáltatás a Continental Arénában lévő magán gyógyászati központban. Bár a sportcsarnokban alakították ki a rendelőket, nem csak sportolókat kezelnek.

- Van ultrahang diagnosztikai, mozgásszervi, reumatológiai és gyermek neurológiai szakrendelésünk is. Már tárgyalunk egy kardiológussal, aki szintén rendelhet majd a Bujtosi Egészségcentrumban. A szolgáltatásokra telefonon, vagy email-en lehet bejelentkezni – mondta Dr. Szabó Gábor ügyvezető.

Már a Bujtosi Csarnok felújítása során megszületett az ötlet, hogy a földszinten egy gyógyászati és rehabilitációs központot alakítanak ki. A város ideális körülményeket teremtett, majd elkészült a Szegfű utca négy sávra bővítése, így a megközelítés is könnyebbé vált. A sportolók számára az egyik legnagyobb előny, hogy az egészségcentrum azonnali segítséget nyújthat egy-egy sérülés esetén. Nyíregyháza további olyan fejlesztéseket tervez a következő hónapokban, mely a sportot illetve az egészséges életmódot érinti. Rövidesen elkezdődik a Tiszavasvári úton az Atlétikai Centrum építése, majd egy uszoda és jégcsarnok is készül a belvárosban. A tervek szerint 2018-ban kezdődhet a stadion átalakítása. Itt a tervek szerint megszűnik a rekortán futópálya és a lelátók közelebb kerülnek a játéktérhez, valamint a jelenlegihez hasonló másik tribün épül majd a régi helyén.

Dankó László