Gyakorlás a szabadban a Jóga Nemzetközi Napján!
Gyakorlás a szabadban a Jóga Nemzetközi Napján!

Június 20-án Nemzetközi Jóga Napot tartanak Nyíregyházán.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete a nyári napforduló időszakát a Jóga Nemzetközi Napjának nyilvánította. Ezzel elismerte, hogy a jóga az emberiség egyetemes hagyományának része, amely hozzájárul a testi, lelki egészség és a boldogság megvalósulásához. Ezen időszakban lehetőséget kell adni az embereknek arra, hogy a jóga gyakorlásával önmagukon is megtapasztalják a bennük létrejött elégedettséget, kiegyensúlyozottságot és békét.

 A Yoga in Daily Life Világszövetség kezdeményezésére JÚNIUS 20-án 17.00-tól városunk közismert jógaoktatója Prof. Dr. Szabó Sándor fog jógagyakorlást vezetni Nyíregyháza legszebb parkjában. A díjmentes programra várjuk a környék jógázóit és a jóga iránt érdeklődőket. A program betekintést nyújt a Jóga a Mindennapi Életben Rendszer fokozatosan egymásra épülő test- és légzőgyakorlataiba, amely a nagyközönség számára is kivitelezhető lesz.

Helyszín: Nyíregyháza, Tuzson János Botanikus Kert. Bejárat a Nyíregyházi Egyetem kézilabda pályája felől a székelykapunál. Eső esetén a program június 21-én lesz 17 órától megtartva.

Időpont: 2020. június 20. (vasárnap) 17:00-18:30