Gödöllőn kezdődik a párharc
Az 5-8. helyért játszhat a folytatásban a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások a Gödöllővel találkoznak. A Sportcentrum többi szakágára is mozgalmas napok várnak.

Folytatódik a rájátszás a női röplabdabajnokságban. A Fatum Nyíregyháza pénteken este Gödöllőn lép pályára az 5-8. helyért. A párharc ezúttal is két nyert mérkőzésig tart, és mivel a gödöllőiek végeztek előrébb az alapszakasz során, így ők kezdhetnek hazai környezetben. A Nyíregyháza a Vasastól, a Gödöllő az Újpesttől kapott ki az előző körben, így egyik gárda sem jutott a négy közé. A szabolcsiaknál mindenki bevethető, így Kőhalmi Richárd vezetőedző abban bízik, sikerül elvenni a pályaelőnyt a Gödöllőtől. Nyíregyházán április 6-án találkoznak a felek, és amennyiben szükséges, április 9-én rendezik a harmadik meccset.

Úszás

Március 23-a óta Dunaújvárosban tartózkodik 8 úszó a Nyíregyházi Sportcentrum képviseletében a 37. Arany Üst Nemzetközi Úszóversenyen. Urbin Tamás és Gyula Sándor tanítványai számára ez a háromnapos verseny remek lehetőséget nyújt, hogy felmérjék a téli munka eredményét. A nyíregyháziak felkészülése jól sikerült, így a szakvezetés bizakodva várja a versenyt. A korábbi tavaszi viadalok jól sikerültek, több érmet is szereztek a Sportcentrum úszói, és egyéni csúcsokat is javítottak.

Labdarúgás

A Sportcentrum labdarúgó szakágának hat korosztálya játssza mérkőzéseit szombaton hazai pályán. Az U17–U19 a II. osztály Keleti csoportjában a Mátészalka csapatait fogadják az örökösföldi pályán 10 órai kezdettel. Mindkét korosztály vezeti a bajnokságot, a cél nem lehet más, mint a győzelem megszerzése. Szintén szombaton játszik az U16–U18, ők a Sajóvölgye együtteseivel mérkőznek meg. Aki kilátogat az NYVSC pályára, 11 órától igazi rangadót láthat. A biztos bennmaradás érdekében kell pontot szereznie az U14-U15-ös csapatainknak a Videoton ellen. A mérkőzések helyszíne az Örökösföldi Sportcentrum, ideje szombat 14 óra.

DL-BNM