Gépzsír a vendégek szektorában - Kivizsgálja az ügyet a Spartacus és a NyírVV

Debreceni szurkolóktól érkezett panasz a hétvégi Szpari-Loki meccs kapcsán. A vendég szektorban ugyanis gépzsírral kenték be ismeretlenek a korlátokat. Íme a Nyíregyháza Spartacus közleménye az ügyben: 

" A vasárnapi rangadó fantasztikus hangulatban zajlott a Városi Stadionban, a Nyíregyháza Spartacus és a Debrecen pedig parázs csatát vívott. Közel hatezer szurkoló buzdította a csapatokat.

A Nyíregyháza Spartacus FC a DVSC-től értesült arról, hogy a vendég szurkolók közül többeknek a ruházata megsérült, mert ismeretlenek gépzsírral kenték be a vendég szektor korlátait.  A klub elhatárolódik a tettől, ugyanakkor ezért felelősséget nem vállalhat.

A Városi Stadion nem a Spartacus tulajdona, a létesítményt - ahol hetente több ezren is megfordulnak szabadidős sporttevékenység kapcsán -  a NyírVV Nonprofit Kft. tartja karban. A Nyíregyháza Spartacus jelezte az észrevételt a fenntartónak, és közösen vizsgálják ki az ügyet. A korlátok takarítása kedden megkezdődik." - áll a Nyíregyháza Spartacus közleményében.