Fürdőgyógyászat Sóstón

Egyre több beteg veszi igénybe a fürdőkomplexum európai szintű gyógyászati részlegének szolgáltatásait. Súlyfürdő, masszázs, szauna, iszapkezelés, tangentor, csak néhány a gyógyászati szárnyban elérhető kezelések közül. A 2015 júliusában kibővített komplexum országos viszonylatban is az egyik legmodernebb, falai között havonta 4-5 ezer kezelést végeznek.

 

Napi 100 kezelés

 

Nyíregyházáról, de a megye vonzáskörzetéből is nagy számban érkeznek Sóstóra, hogy kezeltessék magukat. A 2015-ös év statisztikái szerint havonta nyolcezren fordulnak meg itt. A kezelések száma eléri a napi 100–130-at, 2015 év végére pedig 130 ezren választották az Aquarius Élményfürdő gyógyászati szolgáltatásait – emelte ki dr. Czímer Éva Gréta, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. fürdőorvosa.

További képekért kattintson a fotóra!

Figyelmes személyzet, profi szakemberek, modern, igényes környezet, halk zene, nem véletlen, hogy egyre népszerűbb az élményfürdőben igénybe vehető fürdőgyógyászati szolgáltatások köre.

 

Beutaló nélkül, időpontra

 

A komplexumban gerinc-, váll-, csípő-, térdfájdalmakat, valamint a lágyrész reumatizmus körébe tartozó betegségeket kezelnek. Többségüket az Országos Egészségbiztosítási Pénztár is támogatja. A gyógyászati szolgáltatásokat 18 éves kortól lehet igénybe venni. Háziorvosi beutaló nem szükséges, időpontot egyeztetni azonban kell, valamint a betegséget igazoló korábbi orvosi dokumentumokat is be kell mutatni. A fürdőorvos hétfőtől péntekig, naponta hat órán keresztül fogadja a betegeket.

 

Prevenciós céllal is

 

A tapasztalatok szerint a fürdőgyógyászati szolgáltatások jelentős életminőség-javuláshoz vezetnek, éppen ezért a kezelések nagy részét megelőzésként is javasolják a szakemberek.