Friss útinfók Nyíregyházáról – Így áll a Vasvári Pál utca és a Debreceni út

Útinfók!

A kivitelező tájékoztatása szerint holnap (csütörtökön) kezdődik a Vasvári Pál utca Rákóczi utcától Északi körútig tartó szakaszának aszfaltozása félpályás lezárás mellett. Aki teheti kerülje el az útszakaszt, válasszon másik útvonalat. Az aszfaltozási munkálatok várhatóan 23-án hétfőn fejeződnek be.

Vasvári Pál utca körúttól a Stadion utcáig terjedő szakaszán holnaptól a járdát aszfaltozzák, pénteken kezdődhet a burkolati jelek felfestése, továbbra is forgalomkorlátozás van érvényben ezen a szakaszon.

A Debreceni út (Kígyó utcától körútig tartó szakasz) felújítási munkálatainál ezen a héten a csapadékcsatorna szegélyezése, építése, a járda kerti szegély építése, kavics ágyazat készítése, járda ágyazat és beton járdaalap készítése van folyamatban, útszűkület és forgalomkorlátozás mellett.

Az Angyal utcán is aszfaltoznak ezen a héten (Örökösföld), itt részleges forgalomkorlátozás mellett zajlanak a munkálatok.

 

A munkálatok idején valamennyi helyszínen kérjük a gyalogosok és a gépjárművezetők türelmét és megértését, s hogy az érintett szakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjenek.