Friss útinfók – Elkezdődött az aszfaltozás a Kállói úton és a Törzs utcai körfogalomnál is
Jelenleg a Kállói úton zajlik nagy ütemben az aszfaltozás, valamint a kapubejárók, útcsatlakozások és parkolósávok munkálatai is folyamatban vannak.

Szerdán elkezdődött Örökösföldön a Törzs utcai körfogalom félpályás aszfaltozása. Az időjárás függvényében csütörtökön aszfaltozzák a másik félpályát.

Fontos információ, hogy a Lehár Ferenc utca ezen a héten még le lesz zárva. A Semmelweis utcán is félpályás lezárás lassítja a forgalmat. A Semmelweis utcáról érkezők a Törzs utcán csak jobba tudnak tovább haladni. Holnaptól a Törzs utcáról érkezők nem tudnak balra, a Semmelweis utcára kanyarodni, egyenesen kell tovább haladniuk. A korlátozások ezen a héten lesznek érvényben.

Kérjük, hogy aki csak teheti más útvonalat válasszon, kerülje el a munkálatok idején a megadott szakaszt.

Jó hír, hogy az időjárás függvényében május 31-én befejeződik a Tünde utca aszfaltozása és a forgalomtechnikai munkálatokkal is végeznek.

kerékpárút építésénél a Debreceni úti felüljárótól a Tünde utca Kállói úti végéig befejeződött az aszfaltréteg építése. Jelenleg a Kállói úton zajlik nagy ütemben az aszfaltozás, valamint a kapubejárók, útcsatlakozások és parkolósávok munkálatai is folyamatban vannak. A projekt során kialakított 2 új vasúti átvezetés jelenleg próbaüzem alatt áll, a forgalomba helyezést követően lehet majd használatba venni. A következő hetekben kezdetét veszi a növénytelepítés, a terep- és területrendezés, illetve a padkák kialakítása.

A kerékpárút Tünde utcai szakaszán június elejére, a többi helyszín esetében pedig várhatóan július végére fejeződnek be a munkálatok.

 

Kérjük az érintett útvonalon közlekedő járművezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek.