FRISS! Díjeső Nyíregyházára – Három elismerést zsebelt be ma este városunk

A Szallas.hu, mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár hatodik alkalommal adta át az elismeréseket.

Az esemény hamarosan kezdetét veszi, kollégánk, Bruszel Dóra a helyszínről jelentkezett az információval: Nyíregyháza három rangos díjat is kiérdemelt.

Elismerést vett át az Aquarius Élmény- és Parkfürdő is, ők lettek az Év Turisztikai Attrakciója. A népszerűségi díj 1. helyét érdemelte ki Panzió, apartman, vendégház kategóriában a Deluxe Apartman, az Év Szállása különdíját pedig a Pangea Hotel kapta.

FRISSÍTÉS:

Pangea Hotel

Az Év Szállása szakmai díjon belül az eddigi években négy kategóriában adtak át díjakat, idén azonban egy különdíj is átadásra került. A rövid időn belül hatalmas népszerűségre szert tevő Pangea Hotel 9,8-as vendégértékeléssel érdemelte ki a különdíjat, mely az oklevél mellett a Szallas.hu-n egy 500.000 Ft-os hirdetési csomagot is tartalmazott.

A díjat Czifrik Viktória, a szálloda vezetője vette át Erdős Ádámtól, a Google Hungary Industry menedzserétől.

Deluxe Apartman

A Deluxe Apartman az Év Szállása népszerűségi díját vitte el Panzió, apartman, vendégház kategóriában. 2603 szavazat alapján ők voltak az abszolút elsők.

A díjat Pajor Csilla sales menedzser adta át.

Aquarius Élmény- és Parkfürdő

Az Aquarius Élmény- és Parkfürdő az Év Turisztikai Attrakciója díjat vette át a fővárosi díjátadón. Podlovics Roland vezérigazgató Rubint Rékától vette át az elismerést.

Pataki Zita, az átadó műsorvezetője kiemelte, hogy az elmúlt években fantasztikus eredményeket ért el a fürdő, és a legvonzóbb látnivaló lett.