Főzőversenyen az evangélikusok
A versenyen nyolc csapat mutatta be főzőtudományát. Sokféle étel készült: töltött káposzta, halászlé, marhapörkölt, gulyás, csülökpörkölt, lángos, fánk, sztrapacska, lapcsánka. 10 órakor már valamennyi csapat szorgoskodott. Előkerültek a bográcsok és üstök. Hamarosan finom illatok kezdték körüljárni a Bólyai teret. A zsűri 1 óráig adott időt az ételek elkészítésére. Többféle szempont szerint bírálták az ételeket. A pontok összeszámolása után következett az eredményhirdetés. A résztvevők emléklapot, a helyezettek oklevelet kaptak.
A nyertes csapat tagjai: a Szenvedélybetegek Nappali Ellátó Részlege, a Népkonyha és a Nappali Melegedő dolgozói. Jutalmuk egy vándorkupa, amelyet a következő versenyig őrizhetnek. A verseny tortázással zárult.