Fotópályázat a 20 éves Nyugdíjaséletben

Különös jelentőséget ad a pályázatnak a megyei szövetség fennállása és vele együtt a folyóirat 20 éves jubileuma.
Várják az olvasók, családtagjaik, barátaik és bárki által készített képeket (beküldőnként legfeljebb öt felvételt!), amelyek az időskorúak (mondjuk 63 felettiek...) örömeit, tevékenységüket, barátkozásaikat, családi életük eseményeit stb., minél változatosabb tartalommal és formában a következő kategóriákban. A legjobb képeket az újságban és internetes honlapon megjelentetik.

I. Így látjuk idős (63 feletti) barátaink, rokonaink, ismerőseink életét – 20 évesnél fiatalabb „fotósoktól”;

II. Ugyanez 20–63 éves „fotósoktól”;

III. Így látjuk magunkat, barátaink, rokonaink, ismerőseink életét – 63 évesnél idősebb „fotósoktól”;

IV. Bárkitől szívesen vesznek felajánlást a pályázat díjazására (ajándéktárgy, szolgáltatás stb.), amelyet a pályázat lezárása után az általuk felkért szakértő zsűri ítél oda a legjobb képek beküldőinek. (Kérésükre a Nyugdíjaséletben bemutatják a felajánlóinkat és felajánlásaikat.)

A képeket, felajánlásokat a meghirdetéstől folyamatosan, augusztus 31-éig várják, a 20/528-7561 telefonon, sms-ben, mms-ben, e-mailben a nyugdijaskor@gmail.com címen (de papírképeket is elfogadnak!). Kérik a fotós, a felajánló neve, címe, telefonszáma, e-mail-címe, a kép címe, a beküldési kategória megjelölését!

Eredményhirdetés az Idősek világnapja és a fennállásuk évfordulója októberi, jubileumi rendezvényén – melyre sikeres pályázóikat is meghívják – és a lap novemberi számában lesz.

(Fotó: internet)