Folyamatosan zajlik az átadás-átvétel a négycsillagos sóstói hotelben – Hamarosan nyit
Fotó: Trifonov Éva

Megérkeztek az egyedi és típusbútorok, a televíziók, a függönyök, az éttermi textilek és a konyhai üzemeltetési eszközök az új, négycsillagos sóstói hotelbe. Folyamatosan zajlik az átadás-átvétel és már több mint fél száz alkalmazott is munkába állt.

Standard szobák, lakosztályok, mozgáskorlátozott és állatbarát szobák is helyet kaptak Sóstón, az új négycsillagos hotelben. Helyükre kerültek az egyedi és típusbútorok, a televíziók, a függönyök, az éttermi textilek és a konyhai üzemeltetési eszközök, a Hunguest Hotel Sóstó alkalmazottai pedig megkezdték a munkát.

A ház alakja felülnézetből olyan mint egy csokornyakkendő. A legfelső szinten található a wellness- és a fitnessrészleg, valamint egy óriási terasz, amelyről az esti órákban is lehet élvezni a kilátást. A harmadik, a második és az első emeleten szobák vannak, a 0. emeleten a recepció, valamint bár, shop és szobák, a mínusz első szinten pedig az étterem és a 200 férőhelyes konferenciaterem.

– mondta el dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.

A hotelt várhatóan októberben adják át az üzemeltetőnek, azt követően pedig 45 napja van arra, hogy felkészüljön az első vendégek fogadására.

Kapcsolódó galéria

Finisben a Hotel Sóstó