Folyamatosan újulnak a nyíregyházi utak – Itt számíthatnak lezárásokra!
Friss infók Nyíregyháza útjairól.

Legyező-Derkovits-Dugonics utcák felújításánál a Legyező u. 1.-3 szám között sávszűkítésre, az utca több szakaszán (59- 27., 126-116. sz.) szakaszos, félpályás lezárásokra is számítsanak az arra közlekedők. Félpályás lezárás és lámpás forgalomirányítás mellett épül a Legyező u.21. sz. előtti buszmegálló egy 50m-es szakaszon.

Szintén félpályás lezárásokra kell számítani a víznyelő akna bekötések kiépítésénél (15-20m hosszan) a Dugonics utca 29-43. sz. között

Jelzőlámpás forgalomirányítás van a Derkovits. u. 107.-118. sz. közötti szakaszon is, itt a résfolyóka építése, valamint a kiemelt szegély építése zajlik szakaszosan. A Dugonics utcai csomóponttól a Bottyán János irányában folyamatban van a padkafolyóka építése.

A Derkovits-Dugonics utcai kereszteződéstől a Bottyán János utca felé bal oldalon 100 m hosszan le van zárva a járda és kerékpárút, a gyalogos forgalom a szemközti oldalon megengedett.

Az e heti munkálatokhoz újabb buszmegálló áthelyezése vált szükségessé, a Derkovits u. 118. sz. bal oldal /Vibracoustic Kft./ elől ideiglenesen a Dugonics u. irányába 50 m-re került.

Jó ütemben haladnak az új kerékpárút építési munkálatai. A Debreceni út - Váci Mihály utca csomóponttól a „Tigáz szervízútig” a vasúti átvezetés elkészült, aszfaltozás a hónap második felében várható. A Forrás áruház előtti szakaszon, egészen a Dunapack előtti átvezetésig előreláthatóan 2 héten belül elkészül a pályaszerkezet, azt követően kezdődhet az aszfaltozás.

Tünde utca teljes szakaszán jól halad a kerékpárút építése, itt párhuzamosan útépítés is zajlik, fokozott figyelmet kérünk az erre közlekedőktől.

Kállói úton előreláthatóan szerdán már a teljes szakaszon munkavégzés lesz, az átvezetések (7 helyen) építése a hónap végére van ütemezve. A teljes szakaszon ideiglenes forgalomkorlátozás van érvényben, útszűkületre és 30-as sebességkorlátozásra kell figyelniük a közlekedőknek, kiemelt figyelemmel a kerékpárosokra és gyalogosokra.

Kérjük a járókelők és a járművezetők türelmét, megértését, s hogy körültekintően, ne megszokásból közlekedjenek.

Az út-, és kerékpárút építési munkálatok aktuális állásáról a későbbiekben is folyamatosan tájékoztatást adunk.