Folyamatosan szépül Nyíregyháza - Útépítések- és feljúsítások a városban

Folyamatosan szépül Nyíregyháza - Útépítések- és feljúsítások a városban
Folyamatosan szépül Nyíregyháza

Debreceni út - Tünde utca - Kállói út szakaszon épülő új kerékpárút munkálatai során több helyszínen átépítik a buszperonokat, buszöblöket is, ezért átmenetileg ideiglenes buszmegállókat szükséges kijelölni.

Június 5. (szerda) 8 órától az alábbi buszmegállókat helyezik át ideiglenesen:

A Zimony utcai buszmegállót a Kállói út 35. szám elé,

Kéményseprő utcai buszmegállót csak néhány méterrel távolabb,

a Béke utcai buszmegállót a Kállói út 42. szám elé.

Kertvárosban elkezdődött a Pihenő utca, a Tagló, a Teke, és a Tenisz utcák aszfaltburkolattal történő kiépítése. A munkálatok várhatóan augusztus 31-ig befejeződnek. A kivitelező tájékoztatása szerint ez idő alatt csak minimális forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek, az ingatlanokra történő behajtás folyamatosan biztosított lesz.

Legyező utca felújítási munkálatai során a Fészek utca és Szélsőbokori út közötti szakaszon egyirányú forgalmi rendet vezetnek be június 11-től. Kérjük a járművezetőket, fokozottan figyeljék a kihelyezett forgalomtechnikai táblákat.

Elkezdődtek Nyírszőlősön az Izabella utca járdaépítési munkálatai, jelenleg a burkolatbontás, szegélyépítés van folyamatban.

Szintén építik az új járdát a Simonyi Óbester utcában, a járdaburkolat bontási munkálatai ezen a héten elkezdődnek.

Kérjük a gyalogosok és a gépjárművezetők türelmét és megértését, s hogy az érintett szakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjenek.