Foci EB jegyek nyerhetők a röpimeccsen!
Június 5-én a Magyarország–Románia meccsen két belépő talál gazdára a franciaországi EB döntőre.

Nem akármilyen tornával nyit Nyíregyházán a Continental Aréna! A női röplabda Európa Liga csoportküzdelmeit rendezik a felújított Bujtosi Szabadidő Csarnokban június 3–5. között. A címvédő magyar válogatott Szlovénia, Görögország és Románia ellen lép pályára. 

Belépők elővételben

A szövetség minden mérkőzésen telt házra számít, ezért már a héten megkezdődik az online jegyárusítás, amely az MRSZ honlapján (hunvolley.hu) is elérhető lesz. A napi jegyek 1500 forintba kerülnek, a diák- és nyugdíjasjegy ára 1000 forint. 12 év alatt ingyenes a belépés. Újításként ezúttal háromnapos bérleteket is árulni fognak, amelynek ára 3000, míg a diákok és nyugdíjasok számára 2000 forint lesz. Akik online vásárolnak, azoknak a belépés is egyszerűbben, egy forgó kapun keresztül történik majd, ezért is célszerű interneten keresztül elővételben jegyet venni. 

Nyerjen jegyet a foci EB-re 

A szervezők egy igazi meglepetésről is gondoskodtak. A június 5-ei Magyarország–Románia találkozó közben két, a franciaországi labdarúgó EB-re szóló belépőt is kisorsolnak majd a nézők között, így aki szeretné élőben látni a Magyarország–Ausztria focimeccset, annak érdemes a vasárnapi meccset választania!

Dankó L.