Fittvasárnap - Péntek Enikő alaposan megmozgatta a nyíregyháziakat!

 Van aki a 9 órás kapunyitáskor, van aki csak a 10 órás kezdés előtt pár perccel érkezett a Continental Arénába. Ismét egy sztárvendég tartott ingyenes órát a nyíregyháziaknak - Péntek Enikő mozgatta meg a város lakóit. Jöttek is a szép számban a résztvevők, főként hölgyek.

" Már tegnap este megfőztem a vasárnapi ebéd nagy részét, mert tudtam, hogy ma edzés lesz. Ha hazamegyek már csak néhány apróság marad" - mondta Kriszta, aki mindenre gondolt. Egy másik anyuka a kisfiát is magával hozta, együtt dolgoztatták meg az izmokat.

A Fittvasárnap tavasszal akkora sikert aratott, hogy a város vezetése ősszel is folytatja a sorozatot - erről már Dr. Ulrich Attila alpolgármester beszélt megnyitójában. Novembereben Katus Attila, decemberben Béres Alexandra tart ingyenes órákat az Aréna küzdőterén. 

További képekért kattintson a fotóra!

De ne szaladjunk ennyire előre, Péntek Enikő ugyanis egy zóna edzéssel készült. Minden izomcsoportot alaposan megmozgatott, közben pedig folyamatos buzdította azokat, akik egy-egy gyakorlat során fáradtnak tűntek. Az óra úgy volt felépítve, hogy egy-egy testrész megdolgoztatása után egy olyan következett, mely addig pihent, így szinte mindenki végig tudta edzeni az egy órát. 

A közös edzés után pedig jött a közös fotózás és selfie készítés. Folytatás november 20-án ! 

Dankó László

Fotó: Szarka Lajos