Fitt-kedd Béres Alexandrával - Benépesült a Continental Aréna küzdőtere
Fotó: Szarka Lajos

Ingyenes edzést tartott a nyíregyháziak számára Béres Alexandra. A fitnesz edző a Mozdulj Nyíregyháza keretein belül érkezett a megyeszékhelyre. Több százan tornáztak vele együtt. 

Benépesült a Continental Aréna küzdőtere a Fitt-kedd alkalmából. A Mozdulj Nyíregyháza keretében ezúttal is egy sztáredző tartott órát. Béres Alexandra hatodik alkalommal érkezett a megyeszékhelyre. 

- A mai napon egy könnyed hangvételű, de azért minden testrészt megmozgató edzéssel készültem. Nagyon örülök, hogy végre személyesen is találkozhatunk, és együtt edzhetünk - mondta Béres Alexandra fitnesz edző. 

A Mozdulj Nyíregyháza program nagyon népszerű a városlakók körében. Számos mozgásforma közül választhatnak a hét minden napján. A mostani edzés is ingyenes volt, mindössze lakcímkártyára és védettségi igazolványra volt szükség a belépéshez. A város kiemelten támogatja a szabadidő sportot. 

- A pandémia alatt is az országban egyedülálló módon online formában biztosítottunk mozgáslehetőséget, most pedig már 40 mozgásforma közül választhatnak a nyíregyháziak. A város kiemelten támogatja a szabadidős rendezvényeket – mondta Nagy Szabina önkormányzati képviselő. 

A Mozdulj Nyíregyháza őszi programja most indult el. Béres Alexandra azonnal igent mondott a felkérésre, de a személyes edzés mellett online is tartott órát a város lakóinak. Egy-egy ilyen rendezvény nem csak a sport miatt fontos, a közös mozgásnak motiváló ereje is van. 

- Egy közösségépítő program is egy-egy ilyen edzés, mivel ismerős arcok találkozhatnak, együtt sportolhatnak. Nagyon örültünk, hogy 2020. márciusa után végre újra olyan programokat szervezhetünk, ahol személyesen lehetnek jelen a résztvevők - mondta Hornyák Enikő sportreferens. 

Novemberben újabb sztárvendég tér majd vissza Nyíregyházára, Katus Attila is sokadik alkalommal tart majd órát a Mozdulj Nyíregyháza keretein belül. November 20-án az Atlétikai Centrumban lesz az edzés, ami ezúttal is ingyenes. 

Kapcsolódó galéria

Fit-kedd Béres Alexandrával - 20211019