Fitt-Húsvét – Béres Alexandra tartott súlykontroll edzést ingyenesen a nyíregyháziaknak
A Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat keretén belül megrendezték a Fitt Húsvétot

Béres Alexandra tartott súlykontroll edzést a nyíregyháziaknak, előtte egy új edzés formát is kipróbálhattak az érdeklődők, a Gymstick-et. Legközelebb Rubint Réka tart majd edzést a Helló Nyíregyháza rendezvényen a Kossuth téren.

Újra megtelt a Continental Aréna küzdőtere mozogni vágyó nyíregyháziakkal. Béres Alexandra tartott súlykontroll edzést ingyenesen a Mozdulj Nyíregyháza! program keretén belül.

Béres Alexandra és Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere

A nyíregyháziak szeretnek sportolni és az elmúlt években szemmel láthatóan egyre többen. Ez egy nagyon jó hír. Ezért is finanszírozzuk évek óta a Mozdulj Nyíregyháza! Programsorozatot. Több helyszínen megy folyamatosan a külső városrészeken is, nem csak a belvárosban. Ez az értelme a sport beruházásoknak is. Mi mindig kombináljuk a versenysportot a szabadidő sporttal. Jelenleg van 16 szabadtéri kondiparkunk és lesz még kilenc nyár végéig terveink szerint. Elkészül a Bujtosi városliget, ott egy 1500 méteres rekortán futópálya lesz a tó körül, ezen kívül folyamatosan bővül a kerékpárút hálózat is.

- mondta el dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.

Rengetegen érkeztek

Több százan mozogtak együtt Béres Alexandrával, aki harmadik alkalommal volt vendége a város ingyenes mozgásprogramjának.

Úgy éreztem most már, hogy hazajövök. Ez már a harmadik ilyen Mozdulj Nyíregyháza! Előadásom. Próbáltam olyan gyakorlatsorral készülni, ami egy picit más, mint az előzőek, de mégsem tér el igazán. Tőlem megszokták a gimnasztikus stílust és a zsírégetést, úgyhogy mist is egy zsírégető gyakorlatsorral készültem, olyannal, ami könnyen követhető, de remélem mindenki érezni fogja. Nem az izomláz a célom, hanem, hogy jól érezzük magunkat.

– mondta el Béres Alexandra.

Legközelebb Rubint Réka tart majd edzést a Helló Nyíregyháza rendezvényen a Kossuth téren, április 26-án.

Kapcsolódó galéria

Fitt-Húsvét Béres Alexandrával