Finisben a MÁV-START arculati ötletpályázata
Még két napon át, szeptember 7-ig várja a pályázatokat a MÁV-START az egyre több vasútállomáson létrejövő Utascentrumok arculatának kialakítására. A belső tereket egyedi, dinamikus, fiatalos ötletek alapján korszerűsítené a vasúttársaság.

„Tervezz, rajzolj, alkoss újat! Tervezd meg a MÁV-START Utascentrum ügyféltereinek arculatát” – szólította meg július végén a vállalkozó kedvűeket a vállalat honlapja. Aki kibontakoztatná kreativitását – és eddig nem élt a lehetőséggel –, az szerda estig még részt vehet a MÁV-START új belsőépítészeti arculati koncepciójának kialakításában.

[REKLAM]

Az ötletpályázat célja, hogy a nyertes pályamű alapján országszerte egységesen szépülhessenek meg az egyre több vasútállomáson létrejövő MÁV-START Utascentrumok. A vasúttársaságnak fontos, hogy ezek az ügyfélterek úgy töltsék be funkciójukat, hogy egyúttal a kialakításuk is újszerű, esztétikus legyen. A MÁV-START úgy szeretne az utóbbi években modernizált, illetve a jelenleg fejlesztés alatt álló vasúti vonalszakaszok állomásépületeiben ügyfélközpontú szolgáltatást nyújtani, hogy azok épített környezetét is kényelmesnek, színvonalasnak találják mind az utasok, mind az ott dolgozó munkatársak. Ehhez egy arculati kézikönyv összeállítását tervezi, a legjobbnak ítélt pályázó munkája, tervei alapján.

[REKLAM]

A pályázati felhívás az alábbi linkről tölthető le: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/beszerzesi-hirdetmenyek/otletpalyazat-mav-start-zrt-utascentrumainak-belsoepiteszeti. Az ötletpályázathoz tartozó dokumentumokat a ribai.barbara@mav-szk.hu e-mail címen is lehet igényelni, a vasúttársaság kérésre azokat elektronikus úton is megküldi (igaz, erre most már igen rövid az idő). A pályázat díjazásos, és bárki részt vehet benne, aki a kiírt feltételeknek megfelel. A kiíró az érdeklődők által írásban feltett kérdésekre is válaszolt, a kért információkat feltöltötte a pályázati felületre (a fent megadott linkre). A pályázati határidő tehát: szeptember 7.

MÁV-START