Fiatal, saját nevelésű  tehetséggel kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus

Több játékossal kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgó együttes június 20-án kezdi a felkészülést a következő idényre, és a következő napokban még változik a keret. A csapat júliusban edzőtáborba is utazik. 

Újabb játékossal kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus – jelentette be a klub vezetése a szerdai sajtótájékoztatón.  Oláh Benjámin saját nevelésű labdarúgó, mindössze 16,5 éves. Fiatal kora ellenére a Szpari II. meghatározó játékosa lett, a Megyei I. osztályban 7 gólt szerzett az elmúlt idényben. Bár több csapat is csábította a támadót, ő mindenképp Nyíregyházán akart maradni, a klub pedig profi szerződést kínált neki. Az egyik példaképe a klubhűség tekintetében Szatke Zoltán, szeretne ő is hasonlóan sikeres pályát befutni a Szpari színeiben. 

- Már gyerekkoromtól a Szpari játékosa akartam lenni, ez hét éve sikerült. Most az a célom, hogy minél több lehetőséget kapjak az NB-II-ben, és bizonyíthassak - mondta Oláh Benjámin játékos. 

Szintén a Nyíregyháza Spartacust erősíti a jövőben is Nagy Sándor és Jánvári Gábor. Mindkét labdarúgóval szerződést hosszabbított a Szpari. 

- Nagyon fontos, hogy az értékeinket megtartsuk, és azok, akik erősségei a csapatnak, itt is maradjanak. Hozzájuk érkeznek még újak különböző posztokra, a keret pedig rövidesen teljes lehet - mondta Kósa Árpád ügyvezető, Nyíregyháza Spartacus. 

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy június 20-án kezdődik a felkészülés, július 6-tól pedig edzőtáborba utazik a csapat Szlovéniába. 

- Öt edzőmérkőzést tervezünk Szlovéniában cseh és horvát első ligás csapatok ellen, a cél az, hogy mindenki 90 percet játszhasson. Erős csapatok ellen látszik, hogy miben kell fejlődnünk. A főpróbát az edzőtábor után a Debrecen ellen tartjuk - mondta Feczkó Tamás vezetőedző. 

Az edzőtáborig még további új játékosok érkezhetnek.