Fesztivállal ünnepelt a Flexi-Team
Idén második alkalommal tartották meg a Flexi-Team Aerobik Egyesület által rendezett Mikulás Aerobik Fesztivál és Egészségnapot.

Ünneplésre adott okot, hogy 2015-ben, a Magyar Kupában az egyesületi rangsor előkelő 4. helyén végeztek basic, challenge és step összesítése alapján a Flexi-Team sportolói. Az edzők (Magyar D. Judit, Takácsné Gaál Krisztina, Magyar D. Anna) is elismerést kaptak a diáksportban végzett kiemelkedő szakmai munkájukért.

Az egyesület egyre növekvő népszerűségét jelzi, hogy a klub tagjain kívül több száz óvodás és iskolás is részt vett a programokon szüleikkel együtt nemcsak városunkból, hanem Nádudvarról, Orosházáról és Egerből is.

A verseny célja az volt, hogy minden kezdő (Aerobik Szövetséghez még le nem igazolt) aerobik és sport iránt érdeklődő gyermek élményt és tapasztalatot kapjon! Nagy sikere volt a zumbának, manó aerobiknak és az alakformáló tornának. A programok mellett ingyenes légvárral és arcfestéssel várták a gyerekeket, volt egészségügyi állapotfelmérés, sportruházati vásár, kézműves foglalkozás és egészséges ételek, italok kóstolója. Minden aktívan részt vevő gyermek ajándékot kapott, míg a versenyzők jutalma érem volt.

Következő rendezvényük a II. Sportbál lesz, amely 2016. január 23-án kerül megrendezésre.

 

EREDMÉNYEK:

DANCE, ÓVODÁS KATEGÓRIA – GUMIMACIK CSAPATA – ARANYÉREM

Keszler Milla, Subert Hanna, Takács Emma Róza, Juhász Réka, Dankó Dorka, Maticsák Fruzsina, Szöllősi Viktória, Juhász Nóra, Szanyi Anna

CH UP4 KATEGÓRIA – FLEXIS CSAJOK – ARANYÉREM

Sztojka Zoé, Horváth Míra, Szabolcsi Petra, Csatlós Sára, Tajthy Emese, Juhász Panna, Szalontai Gréta, Szabó Luca, Benicsák Barbara

CH UP3 KATEGÓRIA – SZUPER GIRLS – ARANYÉREM

Molnár Annamária, Újvári Sára, Gönczi Míra, Stilman Kata, Bojti Gréta

CH UP3 KATEGÓRIA – FANTASZTIKUS HATOS – EZÜSTÉREM

Maczó Menta, Sárosi Kira, Szepesi Gréta, Szűcs Zsófi, Váczi Eszter, Kazsuk Hanna

CH UP3 KATEGÓRIA – DÖGÖS ÖTÖS – BRONZÉREM

Juhász Berencsi Luca, Szabó Sára, Zöldi-Tóth Maja, Keresztényi Viktória, Kerekes Dorka

CH UP3 KATEGÓRIA – SUPER TRIÓ – BRONZÉREM

Kegye Anna, Balogh Virág, Balogh Panna

CH UP2 KATEGÓRIA – VILLÁM LÁNYOK – EZÜSTÉREM

Zagyva Eszter, Vass Babett, Cseklán Csenge, Csatári Csenge, Borsy Blanka, Andrássy Zsófi, Nagy Nóra