Felvételt hirdet a Bozsik Akadémia
Jelentkezhetnek azok az egyesületekben sportoló labdarúgók, akik 2001. és 2002. évben születtek, illetve a 2015-2016-os tanévben fejezik be általános iskolai tanulmányaikat. A jelentkezési határidő: 2015. szeptember 30.

Az osztályba bekerülni szándékozó gyerekek, az év végéig tartó, több fordulós kiválasztási folyamaton fognak átesni,melyek időpontjait 2015.október 1.-én, minden jelentkezőnek elküldünk.

Jelentkezés:
A rövid szakmai önéletrajzot és személyi adatokat, elérhetőségeket (lakcím, telefon, e-mail) tartalmazó jelentkezést írásban kell elküldeni az alábbi címre: Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit KFT, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 24. Kérjük a borítékon feltüntetni : Bozsik Akadémia A jelentkezés folyamatos.
A jelentkezést el lehet küldeni e-mail-ben is a akademia@nyiregyhazisc.hu ,vagy a neumann.gabor53@gmail.com címre .
A szakmai önéletrajzban a labdarúgással kapcsolatos történéseket, jellemzőket (klub, poszt, testi adottságok, jobb-bal lábas stb.) kell leírni.
Minden egyéb kérdés esetén, a 06-30-4034651-es mobilszámon, Neumann Gábor akadémia vezetőtől kaphatnak információkat az érdeklődők.

Az Akadémia életéről, a www.akademia.nyirsuli.hu weboldalon tájékozódhatnak
Az oktatással kapcsolatos információk megtalálhatóak a Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskola és Kollégium www.nyirszikszi.hu weboldalán.

A felhívás a jelenleg nem Bozsik Akadémián igazolt labdarúgókra vonatkozik.