Féltávnál a kispályás bajnokság – Több mint háromszáz meccset játszottak már a csapatok

Több mint háromszáz mérkőzést rendeztek eddig a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban. Szinte mindegyik csoportban nagy csatákat láthatnak a nézők, de néhány csapat még veretlen. Novembertől a terembajnokság kezdődik. 

Féltávnál jár a Decathlon-Konyha Möbel Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság őszi idénye. Több mint háromszáz mérkőzést rendeztek eddig, és nagyon sportszerűek a találkozók, mindössze ötször villant eddig a piros lap. A legnagyobb csata az öregfiúknál, az „A” és a „G” csoportban volt eddig, utóbbinál 6-7 gárda is esélyes a feljutásra. Szerencsére az időjárás is kedvező volt eddig ősszel, mindössze egyszer kellett esőnapot beiktatni. 

- Hatalmas csatákat vívnak a csapatok, pár hete még 22 százszázalékos együttes volt, ez mára hatra csökkent, azaz nagyon erős a mezőny. Annak nagyon örülök, hogy sportszerűek a mérkőzések, remélem ez így marad egész ősszel - mondta Dajka László főszervező. 

Már elkezdődött a terembajnokság szervezése is, mely novemberben indul. 40 csapat vesz részt, és már csak három kiadó hely van, azaz érdemes igyekezni a nevezéssel. A téli időszak a teremtornákról is szól, hármat is rendeznek majd Nyíregyházán. A sort a Tiszántúli Takarék Kupa nyitja, majd az Eissmann Kupa következik, februárban pedig második alkalommal rendezik meg a T-Forg Trans Kupát a Continental Arénában. Mindegyik teremtorna pénzdíjas, és várhatóan az ország távolabbi pontjairól is érkeznek csapatok.