Évzáró Challenge! Mozgással búcsúztatják az évet a belvárosi Egészségcentrumban!
Évzáró Challenge! Mozgással búcsúztatják az évet a belvárosi Egészségcentrumban!

A tavalyi évhez hasonlóan ismét egy évzáró megmérettetésre hívja a Labor-Gym Egészségcentrum vendégeit és az érdeklődőket.

A város szívében elhelyezkedő funkcionális és küzdősport centrum nagy figyelmet fordít a prevencióra, az egészség megőrzésre és a rehabilitációra, emellett pedig minden korosztály számára szeretnék elérhetővé tenni a mindennapi mozgás örömét. Az esemény december 21-én, szombaton lesz, mely során az edzők különböző meglepetés WODOKKAL =WORKOUT OF THE DAY készülnek. Szinte biztos, hogy a teljes eszközpark felvonul a megmérettetések során – a szervezők célja, hogy ezen a napon együtt búcsúztassák az évet a mozogni szeretőkkel és rendszeres vendégeikkel, ezzel megemlékezve a 2019-es szuper edzésekről. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is jelentkezhetnek!

December 13-án pedig karácsonyi workshopot is szerveznek a Laborosok. Erről Némethné Kotán Fruzsina beszélt:

Biztos sokan elgondolkodtak már azon, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra. Maradhatunk a megszokott menünél, de akár újíthatunk is! Utóbbi tekintetében szeretnénk alternatívákat ajánlani az érdeklődőknek. Ha valaki valami újat, egészségesebbet szeretne főzni-sütni az ünnepre, akkor ott a helye az előadásunkon, hiszen kóstolunk is! Vegán fasírt, lenmag kenyér, gluténmentes beigli – ezekkel ismerkedünk majd!

A létszám mindkét eseménynél maximalizálva van, így a workshopra és a kihívásra is előzetes jelentkezés szükséges!

 

Szerző: Rutkai