EURO-2016 – 3–1-es francia győzelem, vagy békés 0–0 a nyitómérkőzésen?
Péntek este 21 órakor útjára indul a labda a Stade de France-ban, a Franciaország–Románia mérkőzéssel elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Az általános tipp Benzema nélkül is hazai győzelem, de ne feledjük el a nyitó mérkőzéseken sokszor fordult már elő meglepetés.

Románia jó hangulatban készül az összecsapásra. Pontosan tudják, hogy nem ők a mérkőzés esélyesei, de nem foglalkoznak a statisztikával. A statisztika semmit nem jelent egy ilyen összecsapáson – vélik. Tudják, hogy a franciák a legesélyesebbek a csoportban, a pályán minden megtörténhet. És egy jó kezdés szárnyakat adhatna a csapatnak. Nem félnek, a nyitómérkőzésen nincs vesztenivalójuk, igyekeznek majd végig összpontosítani a 90 percet. Románia célja, hogy tovább jusson a csoportból.

Franciaország első fellépését óriási várakozás kíséri. Didier Deschamps, a hazai csapat szövetségi kapitánya többször és több helyen elmondta már; a játékosain óriási a teher. Otthon játszanak, és így mindenki minden mérkőzésükön győzelmet vár tőlük. Illetve a szurkolóik elvárása még az Európa-bajnoki cím megszerzése. Nagyon szeretnének jó rajtot venni, ami tartást adhatna Giroudéknak a folytatásra. Mindenki tudja, hogy Franciaország remekül védekezik, de a nyitómérkőzésen az is fontos, hogy megcsillogtassuk a támadó játékunkat – fogadkozott Deschamps.

A Facebook tippmixes oldalain a legtöbbször felbukkanó tipp a hazai győzelem és 2,5-nél több gól. Kiprich József, a magyar válogatott korábbi erőssége 3–1-es hazai győzelmet tippelt egy magazinban.

 

Franciaország–Románia

Saint-Denis, (Tv: M4, 21.00)

Vezeti: Kassai (magyar)

Franciaország: Lloris – Evra, Koscielny, Rami, Sagna – Matuidi, Pogba, Kanté –Griezmann, Giroud, Payet

Szövetségi kapitány: Didier Deschamps

Románia: Tatarusanu – Matel, Chiriches, Grigore, Rat – Pintilii, Torje, Hoban, Popa – Keserü, Stancu

Szövetségi kapitány: Anghel Iordanescu

Fotó: MTI.


SZURKOLJUNK EGYÜTT A KEDVENCEINK GYŐZELMÉÉRT!

EB SZURKOLÓI SÁTOR NYÍREGYHÁZA BELVÁROSÁBAN
Nyíregyházán, a Szabadság téren (a Váci Mihály Kulturális Központ előtt). Media Markt Szurkolói Sörsátor nyílik Nyíregyháza központjában a labdarúgó Európa Bajnokság idejére! A Foci EB teljes ideje alatt egy sor egyéb programmal kiegészülő Media Markt Szurkolói Sörsátor várja Nyíregyháza központjában mindazokat, akik együtt szeretnének drukkolni a 30 év után ismét rangos nemzetközi tornán szereplő magyar labdarúgó-válogatottnak. A sátorban a fő szponzor jóvoltából tizenkét 55 colos és két 75 colos televízió biztosítja majd, hogy mindenki a legjobb minőségben élvezhesse a meccseket.
http://www.nyiregyhaza.hu/eb-szurkoloi-sator-nyiregyhaza-belvarosaban-2016-06-09

SZABADTÉRI FOCIHANGULAT
Puskás Tivadar és Tóth Zolka is várja az Eb-mérkőzéseket! Idén a focirajongóknak is kedvez a Nyíregyházi Szabadtéri Színpad! Az élményt egy 18 négyzetméteres LED-fal garantálja a 844 férőhelyes nézőtéren.
http://www.nyiregyhaza.hu/szabadteri-focihangulat-2016-06-07