Csirke cézár az Ózoontól
Az Ózoon Hotel mesterszakácsa, Szoboszlai Gyula egy újabb különleges étel receptjét ajánlja olvasóink figyelmébe.

CSIRKE CÉZÁR

Hozzávalók 4 személyre: 8-8 db koktélparadicsom (sárga, piros), 2 egész pritaminpaprika, 1 kis csomag tölgyfalevél saláta, 1 csomag cézár saláta, 1 db kígyóuborka, só, bors ízlés szerint, 60 dkg csirkemellfilé, kevés olívaolaj.

Elkészítés: A megmosott salátaleveleket összekeverjük a felezett paradicsommal, a szeletelt uborkával és a csíkozott pritaminpaprikával kevés olívaolaj hozzáadásával, majd megszórjuk az egészben sütött, szeletelt csirkemellel. Só, bors ízlés szerint, kevés lilahagyma adható még hozzá.

Jó étvágyat!