Esküvőre készül Muri Enikő... méghozzá Nyíregyházán!

Muri Enikő neve 2010-ben vált igazán ismertté – az X-Faktor színpadán, ahol elkápráztatta a tehetségkutató zsűrijét, amikor előadta Kelly Clarkson Because Of You című dalát. A Mentorok Házánál kiesett, de 2011-ben újra jelentkezett a műsorba, s ez alkalommal bejutott az élő show-ba, végül pedig a tehetségkutató második helyezettje lett.

A LEGOPTIMÁLISABB HELYSZÍN…

Enikő azt mondja, állandó tervezésben van, soha nincs megállás. Hol a színházban találja meg egy új szerep, hol az új dalain dolgozik, hol pedig sajtóeseményekre jár. Mindig, mindenhol igyekszik ott lenni, új ismeretségeket kötni. Most pedig egy újabb feladat megvalósításán dolgozik, aminek előzménye közel egy évvel ezelőttre vezethető vissza, amikor egy nem mindennapi bejegyzés látott napvilágot hivatalos Facebook rajongói oldalán – a hír rövid időn belül végigsöpört a sajtóban is.
Azóta már az is kiderült, hogy a nap nagy helyszíne ráadásul Enikő szülővárosa, Nyíregyháza lesz, a vőfély szerepét pedig Németh Kristóf vállalta el.
– Megnéztünk több lehetőséget az országon belül, de Nyíregyházát találtuk a legszebbnek és a legoptimálisabbnak. Az előkészületekkel nagyon jól haladunk, gyakorlatilag mindent megszerveztünk, lebeszéltünk, lefoglalóztunk. Azt szeretnénk, ha ez egy privát esküvő lenne, a sajtót, médiát mellőzni szeretnénk érthető okok miatt.

(Fotó: Muri Enikő menedzsment)

„ÓRIÁSI LEHETŐSÉG ELŐTT ÁLLOK”

Enikő elárulta, ettől az évtől nagyon sokat vár. Nemcsak azért, mert idén megy férjhez Nyíregyházán, hanem egy óriási lehetőség előtt is áll, és ha az összejön, szeretné minden pillanatát kiélvezni. Erről azonban azt mondja, még nem beszélhet. A legfontosabb célja most egy telt házas koncert, ami reméli, egyszer összejön. Az esküvői előkészületek miatt sok időt tölt Nyíregyházán, gyakran hazalátogat szüleihez, rokonaihoz. Megígérte, ha bármilyen fellépése lesz városunkban, azt a hivatalos Facebook oldalán mindenképpen közölni fogja.

„MINDEN EMLÉKEM IDE KÖT”

Enikő Nyíregyházán született, 19 éves koráig itt is élt, itt járt iskolába, színházba, ahogy ő mondja, minden emléke a szabolcsi megyeszékhelyhez köti.
A Móricz Zsigmond Általános Iskolába, majd ezt követően a Sipkay Barna Kereskedelmi Szakközépiskolába jártam kereskedelem–marketing szakra, ahol kiváló tanáraim voltak, és itt érettségiztem. A nyíregyházi Hang-Szín Tanodában kezdtem el énekelni 14 éves koromban, innen indult el minden. Rengeteg énekversenyen vettem részt, kisebb-nagyobb eredményeket értem el. Azt hiszem, joggal mondhatom, hogy az X-faktoros eredményemre vagyok a legbüszkébb. Ez a műsor lehetőségeket adott, kapukat nyitott meg számomra, és ma már színházban is dolgozom a popkarrierem építése mellett.

Facebook bejegyzés 2015. május 10.
„Sziasztok!
Tudom, későre jár az idő, de van egy dolog, amit meg kell veletek osztanom. Ma egy éve, hogy elhatároztuk, hogy megpróbáljuk. Ma este a vacsora után hazaértünk, és a párom a gyertyafénynél letérdelt, és megkérte a kezem! Természetesen igent mondtam! Hihetetlenül boldog vagyok! Bocsánat, de ha eddig mindent megosztottam Veletek, akkor ezt miért ne osztottam volna? Szép estét Nektek!
Szeretettel, Enikő”

(Fotó: internet)