Értékes két pont Ózdról - nyert a Kölcsey DSE kézilabda együttese

Ózdi Lóci DSE-Kölcsey DSE 21-26 (10-12)

Ózd, 200 néző, v.: Feind, Kathi.

Kölcsey DSE: Torkos – Gyúró 5, Tilki 5, Tóth, Kelemen, Katona K. 3, Papp 2. Csere: Varga F., Csikós (kapusok) Silye 2/1, Hrabina 8/3, Hruska 1, Katona B., Varga D.

Edző: Hadobás István.

Kiállítás: 6, illetve 14 perc

Hétméteresek: 4/3, illetve 6/4.

A győzelem igényével lépett pályára az Ózd otthonában a Kölcsey DSE NB-II-es női kézilabda együttese. Jól kezdtek a nyíregyháziak, régen látott remek védekezésnek köszönhetően a félidő közepén már 5 góllal vezettek a mieink (2-7)! Kissé lankadt a figyelem és rögtön feljebb zárkóztak a hazaiak, pihenőre kétgólos előnnyel térhetett a Kölcsey. A második játékrészben is a nyírségiek domináltak, egyetlen percig nem volt kérdés, ki nyeri a meccset.

- Végeredményben úgy nyertünk, hogy mindössze 0-0-nál volt egyenlő az állás, végig mi vezettünk és hoztuk haza az értékes két pontot, ahogy egykori kiváló játékosom a meccs előtti beharangozó kommentjében megjósolta: "magabiztos, szép játékkal"! Talán legjobb emberünk a kapus Torkos H. volt, (lásd a képen), aki közel 60 %-kal védett! A mezőnyjátékosok közül, aki pályára lépett, mindenki hozzátett a CSAPAT teljesítményéhez, jó volt látni a koncentrált, magabiztos megoldásokat, mindenre volt válaszunk! Hétvégén a Barcika ellen folytatjuk - mondta Hadobás István edző. 

Az ifik sajnos ezúttal elmaradtak a Debrecenben látott remek teljesítményüktől és 28-21-re kikaptak.