Eredményes, nyugodt kampányt zárt a FIDESZ-KDNP, melynek fedezete az elmúlt kilenc év
Eredményes, nyugodt kampányt zárt a FIDESZ-KDNP, melynek fedezete az elmúlt kilenc év

Eredményes, nyugodt kampányt zárt a FIDESZ-KDNP városi frakciója – fogalmazta meg kampányzáró sajtótájékoztatójukon dr. Kovács Ferenc, a pártszövetség polgármesterjelöltje.

Majd hozzátette, a FIDESZ-KDNP frakciója arra törekedett, hogy bemutassák, ez a választás, minden ellenzéki híreszteléssel szemben Nyíregyházáról, a városunkról, városunk következő öt évéről szól és nem politikai pártokról, vagy politikai haszonszerzésről.

Ezért ők bemutatták, mit tettek az elmúlt öt, illetve kilenc évben, s azt is, mit terveznek a következő öt éves önkormányzati ciklusra Nyíregyháza érdekében. Dr. Kovács Ferenc kiemelte, megjelent egy polgármesteri beszámoló, aminek kapcsán megköszönte az ahhoz érkezett hasznos, hozzászólásokat, javaslatokat, valamint komoly szakmai megalapozottsággal készült minden képviselőjelöltjüknek az adott választási körzetre vonatkozó beszámolója mellett a programja, az emberekkel konzultálva.

Dr. Kovács Ferenc hangsúlyozta: ez a választás a nyíregyháziakról szól, csak nyíregyháziak szavazhatnak, nem Budapesten, semmilyen politikai pártközpontban, csak a nyíregyháziak döntenek arról, hogy a város vezetése hogyan menjen tovább. A szlogenjük az elmúlt öt, illetve kilenc év munkájának fedezete alapján az, hogy: Tovább, Nyíregyháza!

Mi arra kérjük a választók bizalmát és felhatalmazását, hogy folytathassuk azt, amit az elmúlt kilenc évben végeztünk. Az első ciklus a nagyon nehéz pénzügyi csődhelyzetből való kilábalásról szólt nagyobb részt, de ugyanilyen hangsúllyal a fejlesztések előkészítéséről; hogy mennyire sikeres volt, azt mutatja az elmúlt öt év. Tudnunk kell, hogy mindegyik fejlesztési program több éves futamidejű, tehát amiket tavaly vagy idén át tudtunk adni, azt három-négy évvel ezelőtt indítottuk. Ennek folytatására kérjük a nyíregyháziakat. Támogassanak bennünket, támogassák a városunk fejlődését, hogy Nyíregyháza azon a fejlődési pályán menjen tovább, amire az elmúlt években sikerült helyezni.