Elsők között az Aquarius Élményfürdő

Ismét 5 csillagos minősítést kapott a napokban az Aquarius Élményfürdő az új minősítési rendszerben. A védjegy – melyet az intézmény az elsők között vehetett át – a szakmai elismerés mellett garanciát is jelent a fürdő látogatói számára a színvonalas szolgáltatást illetően.

Csúszdák, szaunaprogramok, termálvilág. Az Aquarius Élményfürdő számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt a nyíregyháziak és a turisták számára. Észre sem venni, hogy mennyi kemény munka áll a mindennapok mögött az intézményben, melyet a napokban a legmagasabb kategóriába soroltak. Az új minősítési rendszer keretében a nyíregyházi volt az egyik első fürdő, mely 5 csillagos minősítést szerzett egy másik, Sárváron található intézmény mellett. A Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület programja turisztikai attrakciókat kategorizál. Az Aquariusnak szigorú kritériumrendszernek kellett megfelelnie. Az önminősítést követően az ügynökség szakemberei helyszíni auditálás során vizsgálták felül az élményfürdőt.

„Ez egy nagyon komplex rendszer volt. Számításba vették a szolgáltatás minőségét; a vendégek közérzetét, a tisztaságot, a medencék számát, az élményelemeket, egyéb programokat. Emellett ez egy szakmai minősítés is, tehát ellenőrizték a takarítási protokollt, engedélyeket, ezeknek meglétét, betartását” – nyilatkozta Matavovszky Dániel, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.

A vezérigazgató kiemelte, a védjegy a szakmai elismerés mellett egyfajta garanciát is jelent a fürdő látogatói számára a színvonalas szolgáltatást illetően. Az Aquarius Élményfürdő 2026 novemberéig birtokolja a védjegyet.

Kapcsolódó galéria

Tájékoztató az Aquarius Élményfürdő újdonságairól