Elolvad a szív a kis Molly láttán! Ő lett az egyik legcukibb, be is zsebelte a nyereményt
Elolvad a szív a kis Molly láttán!

Március 4. és március 18. között fotópályázatot hirdetett szerkesztőségünk, Nyíregyháza legcukibb házi kedvenceit kerestük, akikre egészen április 8-ig lehetett szavazni a Facebookon. A megmérettetés harmadik helyezettje közel 700 szavazattal a yorkshire terrier Molli lett, gazdája így egy 15 ezer forint értékű állateledel-ajándékcsomaggal lett gazdagabb a Kurcz Állateledel Áruház jóvoltából.

Első pillantásra egy yorkshire terrier a kis nyakörvével, a bájos tekintetével egészen más benyomást kelt. A cukiság mögött azonban mérhetetlen kíváncsiság rejlik. Okos és éber, szívesen tanul. Hajlandó végigcsinálni az engedelmességre tanító érdekes feladatokat és az izgalmas tanulógyakorlatokat. Molly, aki külsejével elnyerte fotópályázatunk harmadik díját, legalább fél tucat trükköt elsajátított már.

Könnyen tanítható

– 10 hetes kora óta velünk él Molly, aki gyerekek között van, szépen be is illeszkedett. Bár makacs, de könnyen kezelhető és tanítható. Igazából egy labdaőrült, aki sok trükköt megtanult már – árulta el gazdája, Graholy Mihályné, miután átvette a Kurcz Állateledel Áruház ajándékcsomagját.