Elő a sütőformákkal és tepsikkel! – Még két hétig tart desszertfotó pályázatunk
Fotó: Illusztráció

Várjuk továbbra is a nyiregyhazifotopalyazat@gmail.com e-mail címre a saját kezűleg készített desszertek fotóit és receptjeit! A nevezési határidő: 2020. május 15.

Április 8-án indult desszertfotó pályázatunk, melynek keretein belül otthon készült finomságokról készült fotók és a fotón látható desszertek receptjeit vártuk és várjuk most is. A nagy érdeklődésre való tekintettel nevezési időnket meghosszabbítottuk, 2020. május 15-ig várjuk a versengő desszerteket. A közelgő hosszú hétvége és Anyák Napja jó alkalom lehet, egy ünnepi ínyencség elkészítéséhez is – nevezzen elkészült desszertjével Ön is pályázatunkra!

Érdemes megmérettetni a finomságokról készült fotókat, hiszen értékes nyereményeket sorsolunk majd ki pályázóink között.

A beküldött desszertfotónak címet kell adni, valamint kötelezően, a hozzávalók megadásával, és a desszert elkészítésének rövid leírásával a recept elküldése is feltétele a nevezésnek. 

A pályaművek elbírálása és a közönségszavazatok like formában történő összegyűjtése a Nyíregyháza MJV hivatalos Facebook oldalon fog lebonyolításra kerülni.

I. hely – 60 ezer Forint értékű vásárlási utalvány

II. hely – 30 ezer Forint értékű vásárlási utalvány

III. hely – 15 ezer Forint értékű vásárlási utalvány

További részletekért a desszertfotó pályázatról kattintson ide!