Elköltözik a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodája

Ma még a megszokott helyen, az Országzászló téri irodában dolgoztak a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodájának munkatársai, de hétfőtől már új helyen fogadják azokat, akik színházjegyet vagy -bérletet szeretnének vásárolni. A színház jegyirodája elköltözik, ezt az Országzászló téri épület felújítása teszi szükségessé. Az építkezési munkálatok a következő hónapokban nagy zajjal és porral járnak majd, és az irodahelyiségben a technikai feltételek sem lesznek adottak a számítógépes jegyárusításhoz. A színház jegyirodája ezért a következő hónapokban ideiglenes helyen várja majd a művészetkedvelő közönséget.

 

A MŰVÉSZ STÚDIÓBA KÖLTÖZIK A JEGYIRODA

 

Kovács Zoltán, a Móricz Zsigmond Színház sajtóreferense elmondta: a színház jegyirodája átmenetileg a Bethlen Gábor utca 14. szám alatt, a MŰvész Stúdió épületében kap helyet, ahol a nézők minden olyan szolgáltatást igénybe vehetnek, amely eddig az Országzászló téri irodában rendelkezésükre állt.

A MŰvész Stúdióban vásárolhatók meg a jegyek a Szabadtéri Nyár 2015 programsorozatára, itt árusítják majd a belépőjegyeket a VIDOR Fesztiválra és itt zajlik majd a következő évadra érvényes bérletek értékesítése is.

 

SZABADTÉRI NYÁR 2015

 

A Szabadtéri Nyár programsorozata június 20-án, szombaton kezdődik a Csárdáskirálynő című előadással, amelyre már az összes jegy elkelt, és szintén nincs már jegy az augusztus 8-ai Anconai szerelmesek 1. című előadásra. Válthatók viszont jegyek június 29-ére a Tied a világ! című zenés társasjáték előadására, július 4-ére Udvaros Dorottya lemezbemutató koncertjére, július 8-ára a Hattyúdal című zenés komédiára a Republic együttessel, július 15-ére a Cabaret című musicalre, július 11-ére a Dobronka cirkusz világszám című bábelőadásra, július 24-ére, az Estére szabad a kecó avagy a londoni szextett című bulvár burleszkre, augusztus 1-jére a 4 for Dance jubileumi gálájára, augusztus 15-ére az Anconai szerelmesek 2. című zenés vígjátékra és augusztus 22-ére Molnár Ferenc A testőr című komédiájára.

A Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodája június 15-étől augusztus 19-éig várja ideiglenes helyén a színházkedvelő közönséget.

F. A.

(Fotó: Kohut Árpád)