Elkezdődött a terembajnokság

Elkezdődött a Decathlon Konyha Möbel Teremlabdarúgó bajnokság. Nyírpazonyban rendezik a következő hónapokban a mérkőzéseket, melyek jó felkészülési lehetőséget jelenthetnek a kispályás csapatoknak a tavaszi idényre. 

Sok pihenőt nem kaptak a Decathlon Konyha Möbel Városi Kispályás labdarúgó bajnokságban szereplő csapatok a szabadtéri szezon befejezése után. Kedden már terembe vonultak a csapatok, és elkezdődött a terembajnokság. A helyszín ezúttal is a nyírpazonyi tornacsarnok, ahol ideális körülmények között futballozhatnak az együttesek. A csapatokban azok játszhatnak, akik a szabadtéri bajnokságban is a keret tagjai, de lehetnek próbajátékosok is. 

Négy hónapon keresztül játszanak majd a csapatok, és összesen 31 gárda nevezett. Keddenként és szombatonként rendeznek majd mérkőzéseket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy akik a terembajnokságban játszanak, tavasszal jobban szerepelnek szabadtéren, mivel ez jó felkészülési lehetőséget nyújt a csapatoknak. 

Február 24-én rendezik majd a Szuper Kupa döntőt, ahová a legjobbak jutnak majd be, és egy tornán dől el, ki lesz a terembajnok ebben az évben. Tavasszal pedig már ismét indul a szabadtéri idény a Városi Stadionban. A salakos kispályák mellett a műfüves kispályát is használhatják a csapatok, ami könnyíti a lebonyolítást.