Elkezdődött a Pazonyi úti kerékpárút felújítása

A hét második felében az útépítések, út-, és járdafelújítások kapcsán az alábbi építési, bontási munkák zajlanak, néhol forgalomkorlátozás mellett:

Jó ütemben halad a „Távfűtési hálózat korszerűsítése a modern városért” elnevezésű projekt megvalósítása. A kivitelezés során, a munkaterületen folyamatos forgalmirend-változás várható, amire jelzőtáblák is felhívják a figyelmet. Jelenleg nem lehet behajtani a Szegfű utca felől az István és a Géza utcába. A munkálatok várhatóan június 30-ig befejeződnek.

A Sóstói út - Szinbád sétány szakaszon az útfelújítás jelenlegi munkafázisban a padkaépítés, útburkolati jelek festése, útcsatlakozások aszfaltozási munkái vannak folyamatban. Az arra közlekedőknek lokális útlezárásokra kell számítaniuk forgalomirányítás mellett. Kérjük, hogy az érintett területen fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Nagyszálláson a Sétány utca - Sétány közben jelenleg az útszegély építése és az úttükör kialakítása zajlik a csapadékvíz elvezetési rendszerek kiépítése mellett.

Oroson folyamatban lévő munkálatok:

A Füzes utcában elkezdődött a meglévő zúzottköves út bontása és az útburkolat alap építése, ideiglenes forgalom-korlátozás mellett.

Platán köz: szegélyépítés, korlátozás nélkül.

Platán utca: útburkolat alap építése, ideiglenes forgalomkorlátozással.

Tujafa köz: útburkolat alap építése, ideiglenes korlátozás, mely a nap végén megszűnik.

Tiszafa és Ezüstfenyő utca: szegélyépítés, lokális korlátozás mellett.

Az érintett utcákban élők akadály nélkül meg tudják közelíteni az otthonaikat.

A Korányi Frigyes és Eperjes utcán folyamatban van a járdaburkolat felújítása. A bontás- építés, szegélycserék miatt a gyalogos forgalom korlátozására lehet számítani. A buszmegállók megközelíthetősége biztosított.

Kérjük a járókelők és az autóvezetők megértését és fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek.

Az út-, és járdaépítési munkálatok aktuális állásáról a későbbiekben is folyamatos tájékoztatást adunk.