Eljött a nagy pillanat...

 KORÁBBI CIKKEINK

2015.07.14. KEDD

HAPPY BIRTHDAY PANNI!
A nyíregyházi csapat tagjaira tegnap este, a túra után, még várt egy kis meglepetés. A tábor szokásai szerint közösen ünnepelték meg egyik társuk szülinapját, majd jöhetett a jól megérdemelt vacsora. Az esti falatozás után volt egy kis idő a játékra, utána pedig irány az ágy. Ma Sárvár felé kalandoznak a táborozóink!
http://www.nyiregyhaza.hu/happy-birthday-panni-2015-07-14

ÉLMÉNYEKKEL VÁR A SÁRVÁRI FÜRDŐ!
A Szigligeten táborozó nyíregyházi gyerekek – bár a reggeli órákban kicsit megijesztette őket a borongós idő – délelőtt a sárvári élményfürdőbe látogattak, ahol igencsak kellemes órákat töltöttek el. A pancsolástól alig kimerült csapat már lélekben készül szerdára, amikor meglátogatják Keszthely csodás történelmi kastélyát.
http://www.nyiregyhaza.hu/elmenyekkel-var-a-sarvari-furdo-2015-07-14


2015.07.15. SZERDA

A FESTETICS KASTÉLY NYÍREGYHÁZI URAI ÉS ÚRNŐI
Ha szerda, akkor Keszthely. Nyíregyházi táborozóink a pompázatos Festetics kastély vendégei a mai napon. A gyerekeket történelmi jelmezbe öltözött idegenvezetők kalauzolták a palotában. A pezsgős köszöntést követően egy igazi meglepetéssel szolgált a nyíregyházi csapat a vendéglátóknak: az egyik diák rögtönzött zongorakoncertet adott. A díszterem egy további ünnepélyes eseménynek is helyt adott: két táborozó fogadhatta nem mindennapi körülmények között a születésnapi köszöntéseket.
http://www.nyiregyhaza.hu/a-festetics-kastely-nyiregyhazi-urai-es-urnoi-2015-07-15