Elismerő oklevelet kapott Bordás Béla, Nyíregyháza városgondnoka
Bordás Béla a kitüntetést pénteken vette át Debrecenben

Elismerő oklevelet kapott Bordás Béla, Nyíregyháza városgondnoka, aki az Országos Mentőszolgálat érdekében végzett több évtizedes, áldozatos munkájával hozzájárult az OMSZ életmentő küldetésének teljesítéséhez.

Bordás Béla a kitüntetést pénteken vette át Debrecenben, az Országos Mentőszolgálat alapítási ünnepségén.

Bordás Béla, mint Nyíregyháza Megyei Jogú Város városgondnoka aktívan részt vesz a megyeszékhely és a térség életének mindennapjaiban. A civil társadalom és a hatósági szervek közötti kapocsként közreműködik. A helyi polgárőr szövetség kuratóriumi elnöke. 25 éve elhivatott a mentők, a rendőrség és a katasztrófavédelmi szervek munkája iránt. Évek óta balesetmegelőzési műsora van a helyi médiában, többek között közúti közlekedési balesetekkel és aktualitásokkal kapcsolatos híreit, információit a nyiregyhaza.hu-n és a Nyíregyházi Televízió Híradójában is olvashatják, hallhatják. Baleseti helyszínen hatékonyan segédkezik a mentők, rendőrség munkájában. Több évtizedes munkásságának elismeréseként regionális igazgatói elismerő oklevélben részesült!

Bordás Béla elmondta:

Az elismerés átadásánál külön kiemelték, hogy a nyíregyházi városgondnoki szolgálat nagy mértékben segíti a Mentőszolgálat munkáját! Nekem nagy kihívás és öröm, hogy együtt dolgozhatok a mentőkkel, a rendőrökkel és a tűzoltókkal – első az életmentés, a bajba jutott embertársainkon való segítés. Hatalmas elismerésnek tartom az oklevelet, megható volt átvenni az elismerést. Köszönöm az Országos Mentőszolgálatnak!

Kapcsolódó galéria

Elismerésben részesült Nyíregyháza városgondnoka, Bordás Béla