Elindult a terembajnokság
Öt mérkőzést játszottak a Bem Iskolában.

 Öt mérkőzéssel az "A" csoportban elrajtolt az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság. A nyitó mérkőzésen nem kis meglepetésre, de teljesen megérdemelten a PROFIL TREND KFT csapata Debroszki Tamás góljával 1:0 arányban győzött az FC SZPARTAK KERTVÁROS ellen.
A második mérkőzés is hozott meglepetést a kitűnő erőkből álló VÖRÖS ÖRDÖGÖK fejet kellett hogy hajtsanak az egyre egységesebbé váló SÓSTÓ - GYÓGYFÜRDŐ Zrt csapata előtt mivel 5:3 arányú vereséget szenvedtek.


Következett egy lehengerlő 9:0 - arányú győzelem a Szikszai János által kitűnően összerakott AUTONET FC csapata részéről az EISSMANN HUNGÁRIA ellen.
A negyedik mérkőzésen a KELET SOLAR KFT magabiztos 5:1 arányú győzelmet aratott a NESTTA-val szemben. 
A záró mérkőzésre megtelt a lelátó, ugyanis két igazán nagy nevű csapat a RED WOLF és a T - FORG TRANS KFT csapatai mérkőztek meg egymással. A kispályás labdarúgás minden szépségét felvonultatta a két gárda. Felváltva voltak veszélyben a kapuk de a két kitűnő kapus mindent hárított.
Végül a RED WOLF volt eredményesebb így 2:1 arányban legyőzte nagy riválisát. A közönség jól szórakozott és vastapssal jutalmazta a kitűnő produkciót.
Folytatás szombaton 8.30-tól 20.00-ig illetve vasárnap 8.00-tól 12.00-ig a Bem Iskolában. 

DL