Élen a junior kézisek
A fiúk és a lányok is győztek, a kosarasok kikaptak.

Gólerős játékkal magabiztosan győzött a Nyíregyházi Sportcentrum junior férfi kézilabdacsapata a Törökszentmiklósi Székács ellen. Kilenc mérkőzéssel a háta mögött Bécsi János legénysége 7 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel a táblázat élére került.
Nyíregyházi Sportcentrum–Törökszentmiklósi Székács 43–19 (24–10)

                                                               Nagy csatában győztek a röpisek

Balázs István NB II-es női röplabdacsapata is hazai pályán játszott a bajnokság aktuális fordulójában. A tavalyi bajnokság ezüstérmese ellen egy közel kétórás gigászi küzdelemben 0–2-ről fordítva tudtak győzni a lányok.
Nyíregyházi Sportcentrum–Szeged EHÖK SE 3–2 (-19, -22, 17, 18, 12)
A juniorok öt forduló után is tovább őrzik veretlenségüket.

                                                                  Nem sikerült a bravúr

Nem sikerült a bravúr a Nyíregyházi Sportcentrum kadett „A” csapatának. Pénteken Debrecen ellen játszották mérkőzésüket a kiemelt bajnokságban, ahol 74–48-ra maradtak alul a hajdúságiakkal szemben. Az agresszív debreceni letámadással nem tudtak mit kezdeni, így már az első negyedben jelentős hátrányba kerültek. Hiába játszott Boczkó Ádám csapata jobban a második félidőben, nem sikerült felzárkózni. 

                                                              Nyertek a kézis lányok

Jól zárta a leány U13-as kézilabdacsapat az Országos Gyermekbajnokság alapszakaszát. Szombaton Hajdúnánáson két mérkőzésből kettőt megnyert, ezzel a tabella harmadik helyén végzett. A Sportcentrum első mérkőzését a SZEPA Algyő csapata ellen vívta, ahol a sok technikai hiba ellenére is magabiztosan nyert. A második ütközetén a Sárospatak ellen jó védekezéssel, támadásban hatékonyabb játékkal nyert a Nyíregyháza. 
Nyíregyházi Sportcentrum–SZEPA AKSE 34–6
Sárospataki USI–Nyíregyházi Sportcentrum 6–29

BNM-DL