Egyre népszerűbb a sóstói gyógyturizmus

A Fürdőház 2013-as felújítása után 2015-ben megépült az Aquarius Élményfürdő gyógyászati szárnya, amely a turizmus fejlesztésének szempontjából egy óriási lépés volt. Azóta már olyan vendégeket is tudnak fogadni, akik az elérhető kezelések kapcsán gyógyulási szándékkal érkeznek Sóstóra. Az üdülőövezet idén tavasztól már fogászati szolgáltatásokat is kínál, ugyanis a megnövekedett turista- és látogatószám miatt szükségessé vált a szakember jelenléte. A rendelőben minden rendelkezésre áll, ami a megfelelő fogászati és szájsebészeti ellátáshoz szükséges. Kelet-Magyarországon egyedülálló módon mikroszkópos fogászat is található a rendelőben, így nyújtva teljes körű szolgáltatást a turistáknak és a helyieknek.



EGYRE TÖBB A KÜLFÖLDI VENDÉG

 

A közelmúltban egy Svájcban élő házaspár két hetet töltött Sóstón, ez idő alatt a család férfi tagjának fogászati problémáit is megoldották a Fürdőház rendelőjében.
Németországból, Romániából és Ukrajnából is érkeztek már vendégek a gyógyulás céljával. Ezzel a Fürdőház forgalma növekszik, Sóstót és Nyíregyházát is tovább népszerűsítik, de a gyógyturizmus erősödése meglátszik majd a vendéglátók, helyi vállalkozások és üzletek forgalmán is.

Szoboszlai Tibor