Egyre népszerűbb a MÁV-START Vonatinfó alkalmazása
Május elejére már ötvenezren töltötték le a Vonatinfó alkalmazást. Mobiltelefonon is folyamatosan követhetők az aktuális információk.

Már több mint ötvenezer utas használja a MÁV-START okostelefonokra ingyenesen letölthető Vonatinfó alkalmazását. Az eddig csak Androidra (34 ezer letöltés) és iPhone-ra telepíthető applikáció már Windows Phone-on is elérhetővé vált. Az utasok visszajelzései alapján hamar közkedveltté vált a Vonatinfó: a legtöbben az útvonaltervezés funkciót használják, és sokan figyelik a szerelvények valós helyzetét is a vonatinformációs térképen. Az alkalmazáson a MÁVINFORM aktuális hírei folyamatosan frissülnek, így az utasok menet közben is tájékozódhatnak a vonatforgalmat érintő változásokról.

Az alkalmazás több mint két hónapos működése alatt a szakemberek a felhasználók javaslatait is figyelembe vették a rendszerben szükséges javítások elvégzésekor, és továbbra is számítanak az utasok észrevételeire.

Bővebben a Vonatinfóról: http://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vonatinfo-mindent-tudo-belfoldi-vasuti-utazastervezo