Egy feltörekvő garázsbanda története
Nyíregyháza alternatív rockereinek új kedvence a TIBI A Hegyről formáció, akik fantasztikus humorukkal és zenéjükkel hamar népszerűek lettek. A zenekar énekese, Podlovics Lajos és dobosa, Simon Tibor a Nyíregyházi Televízió Szieszta Plusz műsorában mesélt a kezdetekről.

– Mi egy garázsbandaként indultunk, azért álltunk össze, hogy kitomboljuk a heti fáradtságot, baráti körben lazítsunk. Ez tényleg örömzene, szívből csináljuk, és imádjuk – mondta Simon Tibor, aki nagyon élvezi minden egyes színpadra lépésüket.


MÁSFÉL ÉVE INDULTAK

 

A csapat tagjainak elfoglaltsága miatt mindössze heti egy-két próbára van idejük, de ez nem okoz problémát számukra. – A repertoárunk a mi kedvenceinket öleli fel a magyar alternatív rock műfajából. Olyanokra gondolok itt, mint a Kispál és a borz, a Kiscsillag, a Kowalsky meg a Vega és az Üllői Úti Fuck. Ez az egész valóban arról szól, hogy egy-egy kisebb rendezvényen megjelenjünk, és találjunk olyan füleket, melyeknek tetszünk – avatta be a nézőket Podlovics Lajos, aki azt is elárulta, amatőrként nem kis izgalom számukra a fellépés, azonban sok munkával és bátorsággal alig várják a következő lehetőséget.

Farkas Fanni

(Fotó: Facebook)