Edzőtábor után a röplabdások
Hazatért a görögországi edzőtáborból a Fatum-Nyíregyháza. A női röplabdások a következő szezonra készülnek, ahol nemzetközi meccsek is várnak az együttesre. Az is eldőlt, hogy Erdősné Balogh Erika ismét pályára lép.

Ha gond van, Erdősnére mindig lehet számítani. A Fatum-Nyíregyháza legendás játékosa bár már bejelentette visszavonulását, vész esetén mindig számíthatott rá a csapat. Ezúttal Roma Flóra távozása után ismét szükség van a legendás centerre, aki újra pályára lép a következő szezonban.

– Sokat kellett gondolkodnom, talán ez volt a legnehezebb döntés, de eddig is számíthatott rám a csapat, és ha segítségre van szükség, most is bízhatnak bennem – mondta Erdősné Balogh Erika.

A játékosok ma délelőtt kondicionális edzésen vettek részt. Az iskolai kezdés miatt néhányan hiányoztak, de a teljes keret ott volt Görögországban, a csapat edzőtáborában.

– Bakosi Béla állított össze egy atlétikai edzésprogramot, délelőtt ezt teljesítették a lányok az edzőtáborban, délután pedig labdás tréningek következtek. Ezeket homokban, strandröplabdapályán tartottuk – mondta Kőhalmi Richárd vezetőedző.

A keret még nem végleges, egy trinidadi válogatott játékos szerdán érkezik Nyíregyházára, és kapcsolódik be a munkába. Két fiatal korosztályos válogatott is a felnőttekhez került, és szükség is lesz a sok játékosra. A csapat ugyanis a magyar bajnokság mellett a Magyar Kupában, a Mevza Kupában és a Challenge Kupában is indul.

Dankó L.