Edzőmeccset játszik a Szpari
Hazatért a törökországi edzőtáborból a Nyíregyháza Spartacus. A csapat szerdán már hazai környezetben készült, szombaton pedig edzőmérkőzést játszik.

 A törökországi edzőtábor +12 foka és füves pályája után szerdán műfüves pálya, és fagypont alatti hőmérséklet fogadta a Nyíregyháza Spartacus labdarúgóit. A csapat Belekben minden tervezett munkát elvégzett, és a korábbi sérültek is jól bírták a terhelést. Véber György elégedett volt a kint elvégzett munkával. Nem csak fizikailag tett jót a játékosoknak a napi két edzés, hanem igazi csapattá kovácsolódott a Szpari.

- Ideális körülmények között, minden tervezett munkát elvégeztünk. Két nagyon pozitív dolgot emelnék ki, az egyik, hogy sérülésmentesen mindenki végigcsinálta az edzéseket, így azonos szintre hozhattuk az erőnlétet. A másik, hogy ez a csapat eddig még nem volt így együtt, olyan kapcsolat alakult ki a játékosok között, ami komoly erőt jelenthet. Öröm volt nézni őket ahogy dolgoztak, pedig nagyon fáradtak voltak már a hét végén. Az edzőtábornak az is nagy előnye volt, hogy az edzések mellett a pihenőidőre és az étkezésre is odafigyelhettünk, és minden feltétel adott volt. Azzal, hogy odahaza, Szigetszentmiklóson még edzettünk egyet az indulás előtt, mindössze egy átmozgató tréning maradt csak el a járatcsúszás miatt, azaz nem ért minket ilyen szempontból sem hátrány. Bízunk abban, hogy odahaza is hasonlóan, a tervek szerint folytathatjuk a munkát - mondta Véber György vezetőedző.Véber György vezetőedző

A Spartacus szombaton 11 órától már edzőmérkőzést játszik az örökösföldi műfüves pályán, az ellenfél a Hajdúböszörmény lesz. A jövő héten szerdán a Vasas otthonába látogat a Szpari, majd szombaton a Kazincbarcika érkezik. Február elején ismét edzőtáborba megy a keret, ekkor két orosz és egy székely csapat ellen is pályára lép Törökországban a Nyíregyháza.

Dankó László