Dupla forduló
Dupla fordulót rendeznek a hétvégén a női röplabdabajnokságban. A Fatum-Nyíregyháza előbb a TF-fel találkozik, majd Újpestre látogat.

Nem túl rózsás a hangulat a Fatum-Nyíregyházánál. A női röplabdások az elmúlt fordulóban kikaptak Gödöllőn, és bár a nemzetközi kupában jól játszottak Szerbiában, ott is vereséget szenvedtek. A nyíregyháziakra a héten két újabb bajnoki vár, előbb pénteken hazai környezetben a TF, majd idegenben az Újpest ellen.

– A héten olyan edzéseket tartottunk, hogy felrázzuk a csapatot a vereségek után, és visszanyerjék az önbizalmukat. A TF meggyengült a nyáron, így nem szabad, hogy gond legyen a legyőzésük, vasárnap viszont Újpesten nagyon nehéz dolgunk lesz – mondta Kőhalmi Richárd vezetőedző.

A Fatum-Nyíregyháza jelenleg a 8. helyen áll a tabellán, míg a hétvégi ellenfelek közül a TF a 7., az Újpest a 3. A csapatból mindenki egészséges, a korábban sérült Darlene Ramdin is bevethető. Neki a derekával voltak gondok, de már rendbe jött. A jövő héten a Challenge Kupa visszavágóját rendezik a Bem iskolában, amikor a Stara Pazova érkezik a szabolcsi megyeszékhelyre. Az első meccset 3–1-re a szerbek nyerték, így ők várhatják előnnyel a találkozót.

Dankó L.