Dunaújvárosban és Sopronban az Aqua SE vízilabdásai

Dunaújvárosban rendezték a vízilabda leány Tehetséggondozó Bajnokság utolsó fordulóját. Az AQUA Sport Egyesület 2009-2010-es születésű leány játékosai az Északi régió csapatát erősítve ugrottak medencébe. Hét nyíregyházi játékos adta a csapat gerincét és nagyon szép játékot mutattak be a leányok. Egy alapszakasz mérkőzés után következett az FTC elleni helyosztó, melyen győzött az Aqua SE, így az előkelő 9. helyen zárták a bajnokságot.

 - Sok tapasztalatot gyűjtve, aranyérem is került mindenki nyakába, hiszen ebben a korosztályban minden játékosok érmet is kap. Bizakodásra ad okot a jövőt tekintve a nyíregyházi leány utánpótlás nevelés - emelte ki Urbin Tibor szakmai vezető


Sopronba fejeződött be az AQUA SE gyermek, serdülő és ifi csapatainak az Országos Bajnokság. A gyermek csapat szoros mérkőzést játszott a házigazda ellen, azonban az utolsó negyed közepére elfáradt és a vereséget szenvedett, így a második helyen végzett az A2-es csoport alsóházában. A serdülő és ifi csapatban nagyon sok hiányzóval utazott a hűség városába és így nem jött össze a bravúr.

- A 2021/2022-es kiírásban bátran lehet azt állítani azt, hogy az AQUA Sport Egyesület játékosai megmutatták az országnak milyen fából is faragták őket. Azokat a célokat, amelyeket szezon előtt kitűztünk teljesítettük. Büszke vagyok a játékosokra -mondta Hatvani Péter utánpótlás edző.