Drogellenes flashmob
Drogellenes flashmobot rendeztek az Országzászló téren a Nyíregyházi Bem József Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagintézményének tanulói és tanárai. A drogellenes program keretében 350-en alkották meg a NO DROG feliratot, majd tánccal hívták fel a figyelmet a drogfogyasztás veszélyeire.

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagintézménye a Köznevelés az iskolában elnevezésű projekt keretében az iskolába begyűrűző társadalmi problémákra próbál megoldást találni és jó válaszokat adni. Április végén egy interaktív előadássorozattal hívták fel a tanulók, a tanárok és a szülők figyelmét a drogok ártalmaira. Most pedig az Országzászló térre szerveztek egy flashmobot.

A TANULÓK ELUTASÍTJÁK

A Köznevelés az iskolában elnevezésű projekt során kiemelten kezelték az új típusú, úgynevezett dizájner drogok prevencióját, így a tanulók véleménye is kialakult a drogfogyasztásról, egyértelműen elutasítják.

NO DROG

Az előkészületek után elkezdődött a zene és a tánc, és a 350 résztvevő kialakította a NO DROG feliratot, amellyel a drogfogyasztás veszélyeire hívták fel a figyelmet.