Dr. Lenkei Gábor Nyíregyházán – A teljes egészséghez vezető út
Dr. Lenkei Gábor orvos, író a nagy sikerű Cenzúrázott egészség szerzője előadást tart Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális Központban, május 22-én, szerdán 17. 30-kor

Az előadás témája minden lényeges tényezőre kiterjed ami érinti az egészség megmaradását és visszaszerzését. Természetesen ismét célkeresztben minden olyan téma ami az Orvosi Egyetem tananyagából sajnálatosan kimaradt.

Az előadás 2.5 órás lesz szünet nélkül. Az előadás után megvásárolhatóak Dr. Lenkei Gábor könyvei és lesz dedikálás. (Otthonról hozott régi Lenkei könyveit is szívesen dedikálja a szerző!)

Lenkei Gábor nevéhez fűződik a vitaminkultúra meghonosítása Magyarországon.

Cenzúrázott egészség című könyvének megjelenése óta (2003) folyamatosan kiáll a vitaminok létfontossága mellett. A vitaminok ésszerű és megfelelő mennyiségű használatával nem csak, hogy kevesebb lenne sokkal a betegségek gyakorisága, de gazdaságilag is jelentősen kevesebb egészségügyi terheink lennének-állítja.

2009-ben megalapított Jog az Egészséghez nevű Közhasznú Egyesületén keresztül az egészség egyéb fontos elemeit is népszerűsíti, mint pl. a vízfogyasztás szükségességét és lerántja a leplet minden hamis elképzelésről, amellyel szédítik az embereket. - mint pl. arról, hogy a sófogyasztás káros…

1986-ban diplomázott a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, és eleinte elkötelezett híve volt a gyógyszeres gyógyításnak. Később rádöbbent, hogy ő maga is, akárcsak a többi orvos, egy nagy átverés áldozata. Azóta harcol az igazságért, előadásain és könyvein keresztül. 

További információk ITT!